nedjelja, 13. studenoga 2022.

Lisa Scott - Flirts (Flirts #1)

 


Dragi moji, dugo me nije bilo zbog zavrzlame zvane život, ali vratila sam se i nadam se da ću pisati redovno jer moja hrpa knjiga za recenziju prijeti da će se srušiti i zatrpati me, a stalno se povećava.

Danas ću pisati o zbirci kratkih priča Flirts, koju je napisala američka autorica Lisa Scott.

Zbirka se sastoji od pet kratkih, "labavo" povezanih  ljubavnih priča i ovo je prva u nizu od deset takvih zbirki, svaka zbirka osim ove prve ima temu koja povezuje sve priče.

Voljela bih vam reći malo o svakoj priči i pokušati ću to učiniti bez previše otkrivanja radnje.

The Hot Girl's Friend - Priča o djevojci prosječnog izgleda koja ima super zgodnu najbolju frendicu na koju se "lijepe" svi frajeri dok našu glavnu junakinju na prvi pogled nitko ne primjećuje. Može li joj novi barmen u njenom najdražem klubu pokazati da još uvijek ima pristojnih dečki i da je ljepota više od vanjštine?

Wrong Place, Right Guy - Priča o agentici za nekretnine Kristen koja je okradena na osamljenom parkiralištu, ali bivši zatvorenik, a sada krovopokrivač Tony Malone skače s krova i spašava stvar te krade njezino srce. On misli da ne zaslužuje ljubav, može li ga ona uvjeriti u suprotno?

Not You - Priča o odgovornoj i marljivoj, ali u ljubavi nesretnoj Carly koja ima pijanu avanturu za jednu noć, večer prije trećeg vjenčanja svoje majke. Što može poći po zlu?

Desperately Seeking Cupid - Priča o djevojci po imenu Brianna koja je pozvana i mora ići na šest vjenčanja ili bolje rečeno šest bolnih podsjetnika da nju ljubav nije pronašla. Slučajan susret sa specijalisticom za Feng Shui učini da Brianna okrene svoj život naopako kako bi privukla ljubav. Hoće li to pomoći ili joj je Kupid zauvijek okrenuo leđa?

 Never Been Dumped - Priča o Rachel koju nitko nikada nije nogirao, nego je ona uvijek ta koja prekida vezu i ostavlja tužne, ljute i povrijeđene dečke iza sebe. Zgodni stranac obećava joj ljetnu avanturu, ali i da će ju na kraju ljeta ostaviti. Hoće li stvarno?

Meni je ova zbirka bila, zabavna, humoristična i idealna za čitanje uz opuštanje i odmaranje. Mislim da sam imala osmijeh na licu od prve do posljednje stranice i zato sam joj dala pet zvjezdica te ju od sveg srca preporučam i sigurno ću pročitati još poneku zbirku kratkih priča tj. još pokoji nastavak.

Ja sam čitala na svom e-čitaču Kindle, knjigu za Kindle možete nabaviti ovdje, kada sam ju uzela bila je besplatna.

Lisa Scott je bivša voditeljica vijesti, a sada autorica ljubavnih priča s punim radnim vremenom.

Mene na mom Kindle zasada čekaju druga i treća zbirka Beach Flirts i Holiday Flirts.

Nadam se da sam vas zaintrigirala!

Do slijedećeg pisanja, čuvajte se i volite! :)

Nema komentara:

Objavi komentar