srijeda, 18. srpnja 2018.

Rachel Gibson - Prava ljubav i ostale katastrofe

Kada milijunaš Virgil Duffy svojoj mladoj udovici Faith (kada bi ovo bio film nju bi glumila Reese Witherspoon), oporukom ostavi veliku svotu novca i svoj obožavani hokejaški klub Chinooks svi su šokirani, a kapetan Chinooksa Ty Savage zvani Svetac i bijesan (kada bi ovo bio film njega bi glumio Vin Diesel) jer plavuša koja nema pojma o hokeju i vođenju kluba, ozbiljno ugrožava izglede za osvajanjem Stanley Cup-a te između njih počinje rat, ali i frcati iskre i kreće zabava....
Čitajući ovu knjigu imala sam osjećaj kao da gledam neku dobru romantičnu komediju vrlo je živopisno napisana knjiga i imala sam sve to pred očima, doduše knjiga je pomalo predvidljiva i ne treba biti genij da se shvati u kom se smjeru stvari odvijaju, ali bas je zabavna odmarajuća i opuštajuca i u tu svrhu ju od srca preporučujem.
Objavljena je u nakladi Znanje kao dio već legendarne KDS biblioteke, sama knjiga je četvrti dio Chinooks Hockey Team serijala koji se sastoji od sedam knjiga, ali se ne moraju čitati po redu jer se u svakoj knjizi pojavljuju drugi glavni likovi, osim ove Znanje je također u KDS objavilo i petu knjigu iz serijala koja se zove Samo nevolje i koju ću čitati pa i pisati o njoj uskoro.
Drago Znanje, molim Vas prevedite nam i ostatak serijala da mogu uživati u ljubavnim zgodama i nezgodama zgodnih hokejaša. Hvala! :)

Nema komentara:

Objavi komentar